AZİZİYE ANAOKULU

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.Okulumuzda Değerler Eğitimi yanında öğrencilerimize şahsiyet eğitimi de verilmektedir.

Misyon: Yönetici, öğretmen, personel, veli ile birlikte el ele vererek bize emanet edilen öğrencilere çağın gerektirdiği eğitim metodlarıyla etkili ve verimli eğitim öğretim, yöneltme hizmeti sunmak. Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir eğitim öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Başarılar:

Saatler: 07.30-12.20 sabah grubu 12.30-17.30 öğle grubu
Isınma: Doğalgaz Kaloriferi
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 442 3270737

WEB - https://aziziyeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - SELÇUKLU MAH. PINAR SK. DEMET EVLER DUBLEKS SİTESİ NO 7 İÇ KAPI NO 1 AZİZİYE / ERZURUM

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri itibariyle Dadaşkent yerleşkesi merkezindedir.

Ulaşım İl merkezinden ulaşım belediye otobüsleriyle ( B2, B3, B6, B7) sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 9 km olup, ilçe merkezindedir.